EXIT

Reflektor teatar na Tvrđavi! U subotu, 08. jula na Craft Street Stage-u, u 23.00h, ljubitelji jedinstvenog zvuka Ejmi Vajnhaus moći će da uživaju uz njen tribute band-Amy’s House i da se druže sa ekipom produkcijskog tima Reflektor teatra, koji će prezentovati ideju nove predstave Back to Amy, pete po redu predstave ovog pozorišta, čija se premijera očekuje u septembru ove godine.

Sjajna saradnja benda Amy’s House i Reflektor teatra, koristi još jednu priliku da mladima skrene pažnju na svoj cilj, da ih motiviše da o Ejmi razmišljaju ne samo kao velikoj umetnici već i reprezentu usamjlenosti, kao i da izazove empatiju i akciju. Produkcijski tim uživa četiri dana na Exitu, pita posetioce najvećeg festivala u regionu da li i zbog čega vole Ejmi i vredno rade na tome da upoznaju potencijalnu publiku sa idejama Reflektor teatra, uz to se sjajno zabavljaju i nestrpljivo očekuju koncert tribute benda u subotu.Drugi deo tima radi iz Kanca u Beogradu i održava aktivnim fejsbuk stranice “Relflektor teatar”, “Back to Amy”, instagram i tviter profil “reflektorteatar”, kao i zvaničan sajt.

U subotu će pre koncerta tribute benda biti održana i tribina pod nazivom “Čiji je naš jezik?” o zajedničkom jeziku na Exit festivalu, čija je moderatorka Milena Minja Bogavac, dramaturškinja svih predstava Reflektor teatra. Šaljemo veliki pozdrav iz Kanca, želimo svima sjajnu zabavu i uživanje! Vidimo se na Tvrđavi!