Drugi krug kastinga za predstavu SMRT FAŠIZMU o sećanju na Iva Lolu i porodicu Ribar

Završen je drugi krug kastinga za predstavu «SMRT FAŠIZMU o sećanju na Iva Lolu i porodicu Ribar». Kasting je bio koncipiran kao dvodnevna radionica, koju su vodili Milena Bogavac i Đorđe Živadinović Grgur, u kojoj je učestvovalo 20 mladih, talentovanih, energičnih glumaca i glumica. Tokom ova dva dana, upoznavali smo se sa njima kroz vežbe, diskusije, učili i iznosili mišljenje o fašizmu, porodičnoj istoriji, uspomenama, herojima i kapacitetu revolucije danas. Baš zbog toga što smo imali priliku da upoznamo 20 veoma talentovanih mladih ljudi, ova odluka će za naš tim biti veoma teška i nadamo se da ćemo nekada u budućnosti imati priliku da sarađujemo sa svima.

Želimo da se zahvalimo njima na divnoj i pozitivnoj atmosferi tokom radionice i UK Parobrod na ustupljenom prostoru i savezništvu.

Takođe hvala svima koji su se prijavili, podelii vest o kastingu i izdvojili svoje vreme kako bi nam pomogli. Pratite naš sajt i društvene mreže, uskoro vas informišemo o glumačkoj podeli i deljim koracima u stvaranju predstave.

Photo by Ivan Božić