Veče pod Reflektorom #7

Karantin, izolacija i neumorni sati sedenja kod kuće su iza nas, a sa njima i nekoliko nedelja kvalitetnog programa na našem Instagram lajvu. Međutim, iako smo dobili slobodu da „protegnemo noge“ i uživamo napolju kad god nam je volja, nismo prestali da lajvujemo svakog radnog dana od 21h! Kao i uvek, zabave i novih informacija nikada dosta, te su naši dragi glumci i glumice imali prilike da ugoste nove ljude i uvedu nas u svet njihovih navika, života i karijera!

Prvi radni dan obeležio je razgovor Maje Šuše, glumice predstave „Urednik“, i članova benda „Buč Kesidi“. Luka Racić i Zoran Zarubica već sedam godina zajedno nastupaju i otkrili su nam kako je to karantin uticao na njih i da li su oduvek želeli da budu muzičari. Takođe, objasnili su kako nastaju njihove pesme i zašto ih pišu  razdvojeni koji je to dan bio kada je nastala pesma „Subota“, a čak smo uz pomoć Maje saznali i šta je najluđa stvar koju su dobili od publike na konecrtu.

U drugoj emisiji naš Rade Maričić bio je domaćin Milici Perović i Aleksi Peroviću. Njima se, čini se, karantin jako dopao, jer su konačno imali dovoljno vremena da budu sa svojom porodicom. Milica nam je govorila o svom voditeljskom poslu kako na televiziji tako i na radiju dok se Aleksa osvrnuo na svoju muzičku karijeru i posledice koje je protekli neradni period nosio sa sobom.

Nakon dve epizode muzičke atmosfere usledila je treća emisija koja nas je sve nasmejala i iznenadila. Ovog puta slušali smo Aleksandra Jovanovića Medu u društvu glumice Ive Ilinčić. Pored neobičnog razgovora i šala koje su nas razdrmale, Iva je govorila o svojim profesionalnim planovima, ali i o njenim počecima kroz priče o pozorištu i serijama u kojima je imala prilike da glumi.

Rastko Vujisić bio je voditelj četvrtog Instagram lajva, a u goste je pozvao glumicu Tamaru Aleksić. Teme su se menjale, a mi smo sve više saznavali o gošći emisije. Prošli smo zajedno kroz njen period proveden u dečjem pozorištu, kroz razne anegdote, nagrade… Dobili smo i odgovor na pitanje šta bi izabrala kada bi morala da bira između pozorišta i filma i koje su to predstave u kojima je možemo videti.

Stefan Isaković, dramaturg, bio je gost naše poslednje emisije ove nedelje. On je sa našim Jovanom Zdravkovićem govorio o novim i starim projektima, svom životu, kao i o tome koliko je važno pisati o onome što znamo i osećamo i šta za njega znači njegov mikrosvet.

Ako smo vam zagolicali maštu i želite da čujete i vidite šta se sve dešavalo tokom prethodne nedelje u emisiji „Veče pod Reflektorom“, posetite naš Instagram profil, pronađite neku od naših epizoda i uživajte!