Predstava o posledicama igranja istinom se odlaže jer nas je igranje istinom dovelo do povećanog broja inficiranih Covid-19 virusom.
Žao nam je što moramo da vas obavestimo da će izvođenja predstave “Urednik” zakazana za 1, 2. i 3. jul 2020. godine biti odložena za nove datume, a o tome će javnost biti na vreme obaveštena.
Kupljene ulaznice za predstavu “Urednik” važiće za sledeće igranje, a moguće je uraditi i povraćaj novca. Takođe, na blagajni Reflektor teatra kupljene ulaznice za predstavu “Urednik” možete zameniti za bilo koju drugu predstavu Reflektor teatra.
Reflektor teatar je društveno odgovorno pozorište koje zdravlje svoje publike stavlja na prvo mesto, bez obzira što država ne donosi mere bezbednosti, primorani smo da sami brinemo o zdravlju, kako publike tako i izvođača na sceni.
Pozorište je važno za društvo, a posebno u trenucima krize ima svoju značajnu ulogu. Predstava “Urednik” bavi se posledicama igranja istinom i kao takva, dosta je važna za trenutak u kom se Srbija nalazi. Igranje istinom od strane vlasti, dovelo nas je do povećanog broja inficiranih i građani moraju zdravlje uzeti u svoje ruke.
Repertoar za jul 2020. ostaje po planu, sa svim merama bezbednosti koje sprovodimo tokom izvođenja naših predstava. Odluku o eventualnom odlaganju drugih predstava donećemo neposredno pred izvođenje, a u skladu sa situacijom, kojoj moramo da se prilagođavamo.
14. jul 2020. – Predstava “Muškarčine”
21. jul 2020. – Predstava “Smrt fašizmu: O Ribarima i Slobodi”
28. jul 2020. – Predstava “Ekstremizam: Kako ja ovo sinu da objasnim?”
Reflektor teatar je uz vas.
Svetlimo u mraku. Uvek.