Reflektor teatar je jedan od partnera na projektu LIBERTY, projekta koji je sufinansiran iz programa Kreativna Evropa, koji uključuje 12 kulturnih partnera iz 10 zemalja, a glavni partner je  organizacija iz Velike Britanije – ArtReach.

 

Cilj projekta je promovisanje i podrška mladim evropskim umetnicima, kao i međusobna saradnja mladih evropskih umetnika/ca iz 10 zemalja u Evropi.

 

Reflektor teatar na ovaj način nastavlja da obavlja svoju glavnu misiju, da omogući svakom mladom umetniku/ci mogućnost za kreativnu igru, predstavljanje i promociju.

 

Ukoliko imate manje od 30 godina i bavite se nekom od različitih vrsta umetnosti, Reflektor teatar vam nudi saradnju na brojnim projektima sa umetnicima/cama iz različitih evropskih organizacija.

 

Ovog puta vam šaljemo internacionalni poziv za konkurs koji raspisuje organizacija Altonale iz Nemačke, za STAMP festival koji se održava u Hamburgu, u septembru 2021. godine.

 

Više informacija o ovom pozivu možete pročitati u dokumentu: STAMP Liberty Application_ds _ english

Ukoliko se prepoznajete u ovom pozivu, pošaljite prijavu na mejl adresu marko@e8.org.rs, kako bismo partnerima iz Altonale-a, prosledili Vašu prijavu za performans na festivalu. Rok za prijavu je 30. jul 2021. godine.

 

Radujemo se Vašoj prijavi!

Svetilmo u mraku.