!!! PAŽNJA – PAŽNJA !!!

 

Ako imaš između 16-26 godina; ako te zanima pozorište ili te zanimaju: kultura, umetnost, aktivizam, mediji i organizacija javnih događaja; ako želiš da učiš, rasteš i razvijaš se; ako ti treba kul referenca za CV ili živiš u Beogradu i želiš da svoje slobodno vreme provodiš na kvalitetan način, sa zanimljivim ljudima – PRIJAVI SE!

 

Čekamo te, da zajedno SVETLIMO U MRAKU!

 

Popuni prijavu najkasnije do ponoći 31. januara 2022.

 

!!! Dobrodošli/e !!!

 

ŠTA TREBA DA ZNAŠ PRE NEGO ŠTO SE PRIJAVIŠ?

 

REFLEKTOR TEATAR je nezavisna, pozorišna trupa, koja 2022. ulazi u desetu godinu svog postojanja. Trupu su osnovali mladi pozorišni umetnici i umetnice, okupljeni oko organizacije Centar E8, u okviru koje i danas radimo. Naš prostor za probe i izvođenja, nalazi se na Dorćol Platzu, gde kancelariju delimo sa redakcijom omladinskog internet portala Zoomer i timom profesionalnih omladinskih radnika i radnica Centra E8. Sve naše predstave su društveno angažovane, edukativne i omiljene kod mlade publike. Kroz naše volonterske i umetničke programe, prošlo je preko pedesetoro mladih, koji danas studiraju umetničke fakultete ili uspešno rade u oblasti kulture. Za više informacija, zaprati nas na društvenim mrežama, poseti sajt www.reflektorteatar.rs ili nam piši na e-mail office@reflektorteatar.rs

 

AUDICIJA za novi volonterski tim, sastoji se od dva kruga. U prvom krugu, svi zaniteresovani mogu da nam pošalju svoje prijave. Najmotivisaniji i najzanimljiviji kandidati i kandidatkinje, biće pozvani na intervju. Za intervju nije potrebna prethodna priprema, sem dobrog raspoloženja i osmeha. Nakon intervjua, bićete obavešteni o rezultatima.

 

 

Radujemo se vašim prijavama!