DONATORI

Reflektor teatar je nezavisna omladinska pozorišna produkcija, koja stvara i razvija se bez institucionalne i stalne finansijske podrške. Osnovna ideja našeg rada je stvaranje pozorišne zajednice i inovativnih produkcijskih rešenja, koja bi omogućila da publika uživa u edukativnim i savremenim pozorišnim sadržajima, a mladim autorima, glumcima i glumicama da dobiju priliku da dostojanstveno prezentuju svoj rad.

Verujemo da mladi imaju supermoći i da pozorište menja svet, te vas pozivamo da budete deo misije stvaranja lepšeg i kvalitetnijeg sveta.

Kako možete pomoći Reflektor teatru?

Donirajte vaše vreme i znanja.

Kao što to čini Volonterski tim Reflektor teatar. Mladi ljudi koji slobodno vreme usmeravaju na razvoj i promociju našeg rada. Ukoliko posedujete znanja o marketingu, finansiranju, društveno odgovornom poslovanju, pravnim aspektima rada umetnika ili oblastima koje su srodne našem radu, budite naš savetnik, prijatelj, koji će biti tu i na raspolaganju prilikom razvoja novih ideja i partnerstava. Ako volite pozorište i mlade, podržite nas i svoj zanat (šivenje, stolarija, šminkanje...) podelite sa nama, postanite deo Reflektor teatar tima.

Finansijske donacije.

Ukoliko Vaša firma, kompanija ili Vi, kao privatno lice, prepoznajete važnost kulture i želite da se pozicionirate i predstavite mladoj publici, Reflektor teatar je otvoren i raduje se saradnji. Finansijska sponzorstva, podrazumevaju sponzorske pakete, te partnerski odnos, koji omogućava za Vas i Vašu firmu/kompaniju, veću vidljivost, društveno odgovorno poslovanje, direktnu komunikaciju sa našom publikom, timsko druženje Vaših zaposlenih u pozorištu i kreativni potencijal našeg tima u službi razvoja Vašeg imidža.

Robne i logističke donacije.

Ukoliko želite da Vaš brend, proizvod, prostor prezentujete drugačije i učinite ga vidljivim pozorišnoj i online publici, koja prati naš rad, Reflektor teatar Vas poziva da kroz robne i logističke donacije postanete naši saveznici. Razvoj našeg rada uslovljen je podrškom, koju možete da nam obezbedite, a koja i Vama omogućava inovativnu i odgovornu promociju, koja pored medijske i direktne vidljivosti kod naše publike, obezbeđuje i zapošljavanje mladih i popularizaciju pozorišta.

Medijska saradnja.

Jedan od naših primarnih ciljeva je činjenje pozorišnog nekomercijalnog sadržaja vidljivim i dostupnim, u ostvarenju tog cilja medijski sponzori su veoma važni saveznici. Pozivamo vas da sa nama stvarate kvalitetne medijske sadržaje i da mladima omogućimo da se informišu, osvoje karte i budu stalni posetioci pozorišta.

Kupovina karte.

Kupovinom karte za predstave Reflektor teatra, direktno pomažete i zapošljavate mlade autore, glumce i glumice, te omogućavate dalji razvoj našeg rada.

Sa našim donatorima i saradnicima, razvijemo saveznički i partnerski odnos, ponosni smo i zahvaljujemo se svim dosadašnjim koproducentima, donatorima, saradnicima i medijskim spozorima. Radujemo se budućim saradnjama i novim članovima naše pozorišne zajednice.

Ukoliko prepoznajete našu posvećenost, važnost našeg rada, te svoj benefit u podršci Reflektor teatru, obratite nam se i započnimo savezničku i odgovornu saradnju.

Aneta Goranović

aneta@reflektorteatar.rs

+381604088863

Preševska 13, Beograd

KOPRODUCENTI

DONATORI

MEDIJI I SARADNICI