LIGHT CARD CLUB

Light card je prva pozorišna lojaliti kartica u Srbiji. Ona nije samo kartica koja donosi popuste na predstave Reflektor teatra, to je kartica koja potvrđuje da ste član jedne pozorišne zajednice, Reflektor zajednice.

Light card (dalje u teksu LC) pored popusta od 30% na sve predstave Reflektor teatra, obezbeđuje upućenost i informacije iz prve ruke. Članovi Light card kluba imaju privilegiju da dobiju sve informacije u vezi sa predstavama, izvođenjima, dešavanjima putem mail-a i SMS-a. Ovo je način ostvarivanja direktne komunikacije sa publikom, koja se ne završava u pozorištu i koja omogućava da vas čujemo. Da čujemo ljude koji razumeju i podržavaju naš rad, te razmenjujemo ideje i time vas uključujemo u Reflektor tim. Zajedno sa našom publikom stvaramo novo, jedinstveno i glasno pozorište koje postavlja pitanja i učestvuje u razvijanju omladinske pozorišne scene.

Verujemo da je ovo način da i vi, svojim sadržajima unapredite naš rad, kako tematski, tako i operativno. Radujemo se komentarima i predlozima, očekujte da ćete biti saveznici i savetnici u stvaranju novih predstava i donošenju odluka.

Pored popusta i informacija o našem radu, ponosni smo što članovima Light card kluba možemo da ponudimo i druge pogodnosti, to nam omogućavaju naši saveznici i partneri. Želimo da sa svim članovima Reflektor zajednice (koproducentima, donatorima, medijskim sponzorima, uspešnim pojedincima i našom publikom) razvijamo zdravo društvo, društvo koje komunicira, odgovorno je i svoje vreme provodi kvalitetno.

Kako postati član Light card club-a?

Svoju Light karitcu možete steći popunjavanjem formulara koje volonteri i volonterke Reflektor teatra promovišu nakon svakog izvođenja naše predstave u Beogradu. Volonterski tim vam je na raspolaganju, tu su da vas usmere, objasne vam i pomogne da dobijete svoju Light karticu. Popunjavanjem Light Card formulara automatski postajete član kluba i stičete mogućnost na razne pogonosti u toku sezone, o kojima bivate obavešteni u toku meseca.

Ponosni smo na to što je Light Card Club nakon svakog izvođenja brojniji, što imamo vernu publiku i što razumete. Kupovinom karta za naše predstave direktno pomažete mladim umetnicima, glumcima i autorima, kao i produkcijskom timu Reflektor teatra. Naše pozorišne zajednice ne bi bilo da nema vas, mi to cenimo i poštujemo. Zato i postoji Reflektror zajednica i Light Card Club.

Vaš Reflektor teatar