Kako rezervisati karte za predstave Reflektor teatra?

Kako biste rezervisali karte brzo i jednostavno, nudimo vam više mogućnosti. Kada je reč o izvođenjima u Beogradu, karte možete rezervisati:

Pozivom ili slanjem SMS-a na broj telefona +381603008886

Online na sajtu Reflektor teatra, izaberite predstavu iz repertoara i popunite formular na dnu.

Na lokacijama, na kojima se naše predstave izvode: Bitef teatra, Kulturni centar Grad i Dorćol Platz. Radno vreme prodajnih mesta prilagođeno je njihovom standardnom radnom vremenu.

Predstava Muškarčine

Lokacija: Bitef teatar

Cena karte je 600 RSD, studenti i srednjoškolci ostvaruju popust od 50%, za članove Light Card kluba cena karte je 30% manja od regularne.

Predstava Crvena: Samoubistvo nacije

Lokacija: Bitef teatar

Cena karte je 700 RSD, studenti i srednjoškolci ostvaruju popust od 50%, za članove Light Card kluba cena karte je 30% manja od regularne.

Predstava Žudnja

Lokacija: Kulturni centar Grad

Cena karte je 500 RSD, cena karte za studente i srednjoškolce je 300 RSD, za članove Light Card kluba cena karte je 30% manja od regularne.

Predstava Sumnjivo lice

Lokacija: Dorćol Platz

Cena karte je 800 RSD, cena karte za studente i srednjoškolce je 500 RSD, za članove Light Card kluba cena karte je 30% manja od regularne.

Za sva izvođenja, grupe ostvaruju popust od 30%. Grupu čini sedam i više osoba.

Za izvođenja van Beograda cena karta, način rezervacije i kupovine se prilagođava praksama institucije ili prostora domaćina.

Hvala vam na interesovanju za naš rad. Rezervacijom i kupovinom karata za predstave Reflektor teatra, direktno pomažete našoj omladinskoj pozorišnoj produkciji.