Svi zainteresovani pozvani na donatorsku večeru za pomoć predstavi “Sumnjivo lice”

Predstava “Sumnjivo lice” u režiji Vojslava Arsića, je predstava po, ali i o komadu “Sumnjivo lice”. Premijerna izvođenja su 27. 28. i 29. juna 2016. u Mikser House–u. Klasik srpske dramaturgije, ovde je polazna tačka za pričanje priče o promenama, koje se u Srbiji večito čekaju, a teško i sporo događaju… ali i predstava o genijalnosti i talentu pisca, koji je sve bolesti našeg, savremenog društva umeo da dijagnostikuje još 1887. kada je ovaj (i za tadašnje pojmove: kontroverzni) komad napisao.

Predstava Sumnjivo lice, Foto: Print screen/e8

Cilj ove predstave nije samo da konstatuje stanje stvari, već i da postavi pitanje: zbog čega su one nepromenjive? Ima li ovo društvo želju da se menja? I šta je to što nas navodi da beskonačno mnogo puta ponavljamo iste greške?

Svi su pozvani da pomognu u konačnoj realizaciji predstave Sumnjivo lice i na taj način zajednici i mladim umetnicima, daju priliku da kvalitetno i dostojanstveno prezentuju svoj rad. Podršku i pomoć, možete pružiti u okviru tri donatorska paketa:

ZLATNI DONATORSKI PAKET

25 karata za premijerna izvođenja predstave “Sumnjivo lice”, mogućnost prisustva vas i vašeg tima izvođenju predstave “Muškarčine” u okviru donatorske večeri u restoranu Mydan, kao i isticanja vašeg logotipa na promotivnim materijalima predstave. Početna vrednost zlatnog donatorskog paketa je 50.000,00 RSD.

SREBRNI DONATORSKI PAKET

10 karata za premijerna izvođenja predstave “Sumnjivo lice”, mogućnost prisustva vas i vašeg tima izvođenju predstave “Muškarčine” u okviru donatorske večeri u restoranu Mydan, kao i isticanja vašeg logotipa na promotivnim materijalima predstave. Početna vrednost srebrnog donatorskog paketa je 20.000,00 RSD.

BRONZANI DONATORSKI PAKET

2 karte za premijerna izvođenja predstave Sumnjivo lice, mogućnost prisustva vas i vašeg tima izvođenju predstave “Muškarčine” u okviru donatorske večeri u restoranu Mydan, kao i isticanja vašeg logotipa na promotivnim materijalima predstave. Početna vrednost bronzanog
donatorskog paketa je 5.000,00 RSD.

Sam proces doniranja, može biti realizovan kroz Ugovor o donaciji, kao i u gotovini, na samoj donatorskoj večeri, zakazanoj za 5. jun od 18 sati u restoranu Mydan (Kozjačka 3-5, Senjak).

Za sva dodatna pitanja, predloge, kontaktirajte Anetu Goranović na broj 0604088863 ili preko email adrese: aneta.goranovic@e8.org.rs

Izvor:24Sata