Reflektor teatar preporučuje obrazovni program Studije budućnosti!

Ako ste mladi i željni novog znanja i iskustva, BOŠ je raspisao novi konkurs za studente i studentkinje Studija budućnosti. Obrazovni program će vam omogućiti da se razvijete profesionalno i usavršavate privatno.

Beogradska otvorena škola je saveznik Reflektor teatra i mnogi od nas su bili studenti/studentkinje ovog programa, zato vam ga preporučujemo!

Pored toga što ćete kao studenti i studentkinje Studija budućnosti, gledati predstave Reflektor teatra, kao i najbolje beogradske predstave u sezoni, diskutovaćete se pozorišnim autorima i glumcima. Studije budućnosti će vam, takođe, pružiti priliku da se na inovativni način upoznate sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet, kroz panel diskusije, predavanja, neformalna druženja, i slično.

Program podrazumeva mentorstvo, predavanja u periodu od oktobra do juna, stažiranje u nekoj od partnerskih institucija po vašem izboru i usavršavanje veština poput javnog nastupa. Prijava je otvorena do 10. jula. Ako ste zainteresovani, više informacija možete pronaći na njihovom sajtu