Poziv za volontere

Mi smo Reflektor teatar, omladinsko nezavisno pozorište koje se trudi da Srbiju učini boljim mestom za život. Kada smo rešili da osnujemo teatar, ljudi su nas upozoravali da je pozorište skupa igračka. Verovali smo im, ali nismo odustali.

Možda ste čuli da već uveliko spremamo našu petu produkciju, dokumentarnu predstavu o Ejmi Vajnhaus. Za sad smo organizovali radionice sa Ejminim fanovima, gde smo razgovalari o Ejmi, njenom životu i pesmama, i šta je značila nama. 18. juna obeležili smo 6. godišnjicu Ejminog poslednjeg koncerta, upravo na Kalemegdanu gde je i održan, plešući po kiši uz muziku tribjut benda Amy’s Hause. I posljednje, ali ne i najmanje važno, ove nedelje su počele prve probe sa našom divnom ekopom.

Ali pored toga ima još puno da se radi, i za to nam treba vaša pomoč. Ukoliko ste fan Ejmi Vajnhaus ili ukoliko volite požoriste i želite da se ukličite u isto, pozivamo vas da se priključite našem volonterskom timu kako bismo zajedno podigli spomenik kakav Ejmi zaslužuje.

Za volontiranje u Reflektor teatru i na predstavi Back to Amy se možete prijaviti:

  • Ako se razumete u marketing
  • Ako se razumete u tehniku
  • Ako se razumete u produkciju
  • Ako se razumete u Ejmi
  • Ako se razumete u spremanje hrane
  • Ako se razumete u iglu i konac

Možete nam pomoći jednokratnim savetom, volontiranjem u timu, izradom delova za scenu ili kostim, spremanjem kiflica za probe ili jednostavno tapšanjem po ramenima.

Prijavite se za volontiranje OVDE i postanite deo RT tima.