Tražimo nove autore/ke!

Reflektor teatar u novu sezonu ulazi sa novim, izazovnim i kreativnim pilot projektom – u pitanju je produkcija radio-drama u formi podcast-a. Kako je prvi stepenik u svakom novom projektu ideja, odlučili smo da proširimo našu zajednicu i raspišemo konkurs za dramaturga ili dramaturškinju!

Za konkurs je neophodno poslati tekst za radio-dramu koja bi trebalo da traje između 10 i 15 minuta, takođe neophodno je da jedna od glavnih tema drame bude nasilje. Temu nasilja možete razumete široko i subjektivno.

Ko ima prava da uzme učešće u ovom konkursu?

Svi oni koji umeju da pišu ili misle da umeju da pišu – konkurs je otvoren za sve fakultete i za mlade svih zanimanja! Jedini uslov je da imaš između 18 i 35 godina.

Ako smatraš da kroz ovu formu možeš da se izraziš i da na ovu temu možeš nešto da napišeš, pozivamo te da sarađuješ sa nama!

Rok za slanje teksta je 24. septembar. Tekst poslati na marina@old.reflektorteatar.rs, zajedno sa imenom i prezimenom autora i datumom rođenja.

Prijave će proceniti naš stučni žiri koji čine Vojkan Arsić, Milena Bogavac i Uroš Novović. Najbolja radio-drama biće snimljena, emtivana i promovisana od strane Reflektor teatra.

#svetlimoumraku