JAVNI KONKURS za poziciju direktora/direktorke Reflektor teatra

Na osnovu Statuta Reflektor teatra, Član 12, odnosno 11-23, usvojenog na 1. sednici Skupštine održanoj 24. decembra 2019. godine,

 

Centar E8 i Upravni odbor Reflektor teatra raspisuju

 

JAVNI KONKURS

za poziciju direktora/direktorke Reflektor teatra

 

Tražimo: entuzijazam, energiju, odgovornost, posvećenost i poznavanje prilika na nezavisnoj sceni izvođačkih umetnosti u Srbiji i regionu. Obavezno je znanje engleskog jezika i informatička pismenost. Dobrodošla su umetnička znanja, hobiji ili talenti.

 

Prijave treba da sadrže sledeću dokumentaciju:

  • Predlog programa rada i razvoja Reflektor teatra u naredne četiri godine:

Umetnički, vrednosno, idejno, producentski i logistički. Gde nas vidite za četiri godine? Šta su inovacije koje biste pokušali da implementirate? Šta su načini finansiranja koje predlažete? Šta su vaše ideje na planu razvoja publike, komunikacije i brendiranja Reflektor teatra?

  • Diplomu ili uverenje o stečenoj stručnoj spremi:

Prednost imaju kandidati i kandidatkinje sa diplomama pozorišnih akademija (bilo koji smer); sa diplomama fakulteta društvenog smera ili diplomama iz oblasti menadžmenta. (Razmatraćemo i prijave sa diplomama drugih fakulteta, ukoliko sadrže kvalitetan predlog rada i razvoja)

  • Narativnu biografiju koja sadrži podatke o dosadašnjem radu i ostvarenim rezultatima;

 

Opciono: prijava može da sadrži jednu ili dve pismene preporuke relevantnih aktera/ki umetničke scene u regionu ili preporuke iz organizacija civilnog društva; dokaze o poznavanju stranih jezika ili rada u kompjuterskim programima ili motivaciono pismo sa svim dodatnim informacijama o vašim kvalitetima, koje smatrate važnim za poziciju direktora/direktorke Reflektor teatra.

 

Upravni odbor Reflektor teatra razmotriće sve potpune i blagovremeno prispele prijave i odabrati kandidate/kandidatkinje za uži krug selekcije. Odabrani kandidati/kandidatkinje biće pozvani na intervju. Rezultat konkursa biće objavljen najkasnije pet dana, po poslednjem obavljenom intervjuu.

 

Prijave se šalju elektronskom poštom, na adresu reflektorteatar@e8.org.rs

 

Konkurs traje do ponedeljka, 10. februara 2020.

Nepotpune i zakasnele prijave se neće razmatrati.

 

Probni rad je tri meseca i plaćen je.

 

Za sva pitanja i konsultacije u vezi sa konkursom za direktora/ku Reflektor teatra, možete pisati na mail reflektorteatar@e8.org.rs