Voditeljka Maja Nikolić u današnjoj emisiji “Među nama” koja se emituje na Nova S ugostila je glumicu Maju Šušu i Marka Panajotovića.

Na samom početku dotakli su se predstave “Urednik” u kojoj se radi o manipulacijom istinom, u kojoj igraju Maja i Marko. Na pitanje voditeljke kako su se spremali za uloge novinara, Maja odgovara:

“Sara Radojojković koja je pisala tekst i Vojkan Arsić dok su radili tekst imali ceo proces razgovora sa novinarima, van nas, pa su oni nama to prepričavali. Kasnije su nam i novinari dolazili na probe, tako da smo imali prilike s njima da vidimo da li to što radimo ima veze sa njihovim poslom. Bilo nam je važno da to oslikamo kako treba”, kaže glumica.

Ono što je interesantno jeste to da je Panajotović inače samo nekoliko koraka od diplome medicinskog fakulteta, a on je govorio o tome kako sve to uspeva da postiže.

“Sve se radi sa velikom željom, požrtvovanošću, možda malo manjkom spavanja. I najbitnija je velika podrška ljudi koji su oko mene. Mnogo rada, truda, ali prvo je želja. Ja ove stvari volim podjednako i želim da se bavim i glumom i medicinom”, rekao je glumac.

Autorka: Ivana Bradanji
Izvor: Nova.rs