Reflektor teatar je nezavisna omladinska pozorišna produkcija iz Beograda. Pod ovim imenom poslujemo od 2017, ali smo na pozorišnoj sceni Srbije aktivni još od 2012. godine, kao deo Centra E8, nevladine organizacije za rad sa mladima iz koje smo proizašli. Dosad smo stvorili sedam svojih predstava i učestvovali kao deo ko-produkcije u brojnim aktivnostima partnerskih pozorišta i organizacija u Srbiji i regionu.

Ove godine smo na javnom konkursu odabrali novog direktora, te pokrenuli sezonu „Post-istina je laž” i kreirali upravljačku postavu i novi vizuelni identitet, a sada širimo i volonterski tim!

S tim u vezi, pozivamo sve zainteresovane mlade ljude iz Srbije da se prijave na konkurs i ostvare mogućnost da postanu deo naše ekipe.

Koga tražimo?

Potrebne su nam nasmejane osobe koje vole pozorište i žele da svojim sposobnostima i energijom doprinesu razvoju našeg teatra. Ako se baviš fotografijom, grafičkim dizajnom, pisanjem, ako te zanimaju marketing, vođenje društvenih mreža i organizacija događaja ili se ne pronalaziš ni u jednoj od ponuđenih kategorija, ali bi voleo/la da stekneš nova iskustva i možeš da zamisliš sebe u okviru naše organizacije – prijavi se na konkurs za nove volontere i volonterke Reflektor teatra, popunjavanjem ovog formulara.

Zašto da se prijaviš?

Zajedno sa Centrom E8, aktivno radimo iz svoje kancelarije u Dorćol Platzu i svakog dana se susrećemo sa novim zadacima i avanturama, u stalnoj potrazi za inovativnim i kreativnim načinima da se kroz naš rad čuje glas mladih.

Od samog osnivanja, u organizaciji negujemo volonterski kadar, a sada ti nudimo da kroz stalni razvoj znanja i veština u sferi pozorišnih aktivnosti, produkcije, marketinga i novinarstva, te druženje i putovanja, uživaš sa ekipom mladih i ambicioznih ljudi koji čine našu postavu.

Stoga, ukoliko si punoletan/na, živiš u Srbiji i rad sa nama ti se čini privlačnim – prijavi se još danas!

Konkurs je otvoren od 27. septembra do 8. oktobra do 17h, a nekoliko dana kasnije će svi prijaveljeni kandidati i kandidatkinje biti obavešteni/e o daljim koracima, koje ćemo obavljati u skladu sa epidemiološkom situacijom, online ili uživo.

Ukoliko ti je potrebno još informacija o konkursu ili imaš neko pitanje, slobodno nam piši na mejl danica@reflektorteatar.rs

Priključi se našem timu da zajedno svetlimo u mraku!