Vakcinacija. Reč koju čujemo svakodnevno iz vrlo dobro poznatih razloga.

Zašto vakcinacija? To je bezbedan, a efektivan način da se spreči bolest i sačuvaju životi. Kada se vakcinišemo protiv određene zarazne bolesti stičemo individualni imunitet koji nas štiti od te bolesti. Kada se vakcinišemo, ne štitimo samo sebe već i osobe u svojoj neposrednoj okolini, koje iz različitih razloga nisu mogle da prime vakcinu. Uz te, i brojne druge razloge zbog kojih je vakcinacija promenila čovečanstvo, REFLEKTOR TEATAR daje popust od 50% za sve koji su vakcinisani nekom od vakcina protiv Korona virusa. Dođite na blagajnu REFLEKTOR TEATRA i donesite potvrdu o vakcinaciji. Nama je to dovoljno. Nadamo se da će biti i drugima.

Pored ovog popusta, REFLEKTOR TEATAR zadržava već postojeće popuste za Light Card članove/ice, kao i za članove/ice kluba Patreon.

 

Repertoar REFLEKTOR TEATRA za maj 2021:

  1. maj 2021. ,,Sumnjivo lice”
  2. maj 2021. ,,Muškarčine”
  3. maj 2021. ,,Urednik”
  4. maj 2021. ,,Urednik”

Sve predstave igraju se u Reflektor teatru (Dorćol Platz, Dobračina 59b) od 20h.

 

*Popust na ulaznice moguće je ostvariti samo na blagajni REFLEKTOR TEATRA

 

Prodaja ulaznica:

  • Blagajna REFLEKTOR TEATRA, svakog radnog dana od 10 do 17h, odnosno do početka predstave na dan izvođenja; Dorćol Platz, Dobračina 59b
  • Online / www.reflektorteatar.rs
  • Prodajna mesta Ticket servis-a

 

Rezervacija ulaznica:

  • Telefonom 060 300 888 6 / poziv, SMS, Viber
  • Email ulaznice@reflektorteatar.rs
  • Preko društvenih mreža

 

*Rezervisane ulaznice mogu se kupiti najkasnije 30 minuta pre početka predstave

Ulaznice za organizovane grupe (škole, fakultete, preduzeća, organizacije, udruženja) možete rezervisati pozivom na telefone (+381) 060 300 888 6 ili mejlom na ulaznice@reflektorteatar.rs

REFLEKTOR TEATAR nastavlja da bude odgovoran prema situaciji i zadržava epidemiološke mere koje su i do sada važile, kako bismo kolektivno bili bezbedni i kako se ne bismo međusobno ugrožavali.

Vakcinacija je bezbedna. Neželjeni efekti koji se javljaju nakon imunizacije usled imunološkog odgovora organizma na vakcinu su obično blagi i kratkotrajni, kao što su bol na mestu uboda ili povišena temperatura. Neki ozbiljniji efekti nakon imunizacije su mogući, ali su izuzetno retki.

Hajde da budemo bezbedni, kao što su bezbedni sastojci vakcina protiv Korona virusa.

 

Reflektor teatar brine o zdravlju građana i građanki. Uvek i u bilo kojoj situaciji.

 

Svetlimo u mraku.