PONUDA ZA PRAVNA LICA

Nabavkom GODIŠNJE KARTE za svoje zaposlene, Vaša kompanija se pozicionira kao ODGOVORNA KOMPANIJA:

  1. ODGOVORNI PREMA DRUŠTVU – jer, kupovinom godišnjih karti, direktno podržavate rad nezavisnog pozorišta, koje radi sa mladima i za mlade. Doprinosite da Reflektor teatar nastavi da redovno igra svoje predstave, u stalnom prostoru i tako pruži mladim umetnicima i umetnicama, mesto za slobodno, kreativno izražavanje.

  2. ODGOVORNI PREMA ZAPOSLENIMA – jer, kupovinom godišnjih karti, svojim zaposlenima obezbeđujete besplatne ulaznice za pozorište, pokazujući da brinete o njihovoj potrebi za umetnošću, kulturom, kreativnim izražavanjem i dodatnom edukacijom o društvenim fenomenima kojima se bave sve predstave Reflektor teatra.

Ukoliko odlučite da GODIŠNJE KARTE poklonite zaposlenima ili poslovnim partnerima, svoju kompaniju brendirate kao neobičnu i originalnu:

GODIŠNJA KARTA REFLEKTOR TEATRA nije standardni korporativni poklon – ona je kreativna, zabavna i pokazuje vašu težnju za inovativnim i odgovornim rešenjima u poslovanju. 

VAŽNA NAPOMENA: GODIŠNJE KARTE REFLEKTOR TEATRA MOGU BITI PERSONALIZOVANE.

Na njima može stajati logo vaše kompanije, ime ili poruka za osobu kojoj želite da poklonite kartu, kao i posebno osmišljen tekst o vašoj kompaniji. Potrebno je samo da nam detalje o specifikaciji vaših godišnjih karata, pošaljete sedam dana pre preuzimanja personalizovanih karti.  

6.000,00 RSD

nabavite GODIŠNJE KARTE

REFLEKTOR TEATAR:
+381603008886
reflektorteatar@e8.org.rs 

REFLEKTOR TEATAR je društveno angažovano pozorište, osnovano 2012. godine, u okviru organizacije CENTAR E8. Tokom prvih DVANAEST GODINA zajedničkog rada, producirali smo SEDAMNAEST celovečernjih predstava, izvedenih preko PET STOTINA PUTA, u ŠESNAEST DRŽAVA, PEDESET GRADOVA i više od DESET SELA Srbije. Naše predstave, gledalo je VIŠE OD POLA MILIONA LJUDI, a za svoj rad dobili smo relevatna umetnička i aktivistička priznanja. Radimo s mladima i za mlade, a predstave koje pravimo bazirane su na dokumentarnosti, političnosti, direktnom angažmanu i postdramskoj estetici.

U radu, koristimo se tehnikama primenjenog pozorišta, istraživačkim i edukativnim procesima rada u koje uključujemo eskeprte_kinje, za društvene teme kojima se bavimo. Naš metod, nazvan POZORIŠTE KAO OMLADINSKI RAD, temelji se na povlačenju četiri znaka jednakosti:

LIČNO = POLITIČKO
ETIKA = ESTETIKA
PROCES = PREDSTAVA
UMETNOST = AKTIVIZAM

Metod postoji (!), ali je otvoren: prilagođavamo ga, unapređujemo, adaptiramo i razvijamo u radu na svakoj novoj predstavi, za svaku novu podelu i novu temu. 

SCENA REFLEKTOR TEATRA NA DORĆOL PLATZ-u

Od 2020. godine, naš stalni prostor nalazi se u okviru Dorćol Platza (Dobračina 59b) i funkcioniše kao repertoarsko pozorište. Svakog meseca igramo 3-7 predstava na redovnom repertoaru, bez letnje pauze, zbog čega POZORIŠNA SEZONA u Reflektor teatru, traje godinu dana: od januara do decembra. Redovno gostujemo na scenama širom Srbije i regiona, a povremeno i na široj međunarodnoj sceni. Takođe, na Sceni Reflektor teatra u Dorćol Platzu, organizujemo gostovanja drugih umetnika i trupa.

Dva puta godišnje produciramo FESTIVALE:

  • REFLEKTOR TEATAR FESTIVAL – regionalni festival društveno-angažovanog pozorišta, posvećen nezavisnoj sceni i promociji mladih autora_ki. RTF se održava poslednje nedelje u novembru, tako da obuhvati 30. novembar – rođendan Reflektor teatra i godišnjicu igranja naše prve predstave MUŠKARČINE.
  • TOP FESTIVAL – omladinski festival društveno-angažovanog pozorišta, posvećen pozorišnoj pedagogiji, drami i teatru u obrazovanju. Pored predstava u glavnom programu, prateći program TOP festivala čine pozorišne radionice i predavanja, namenjena mladima.

ZAJEDNICU REFLEKTOR TEATRA čini više od stotinu umetnika_ca, OMLADINSKI KLUB u kome okupljamo volontere i volonterke, pružajući im mogućnost da se edukuju o pozorištu, kulturi, organizaciji javnih događaja i aktivizmu u oblasti ljudskih prava i naša publika, koja je VIŠE OD PUBLIKE.

Kupovinom GODIŠNJE KARTE podržavate naš rad i pomažete da nastavimo da… svetlimo u mraku!

HVALA VAM ŠTO STOJITE S NAMA…  NA SVETLOJ STRANI SCENE!