GODIŠNJA KARTA REFLEKTOR TEATRA

Jer – vi ste VIŠE OD PUBLIKE

Ako volite pozorište, kulturu i savremeni teatarski izraz; ako želite da podržite nezavisnu umetničku scenu; ako verujete u mlade i želite da se njihov glas čuje u društvu, nabavite GODIŠNJU KARTU REFLEKTOR TEATRA.

Možete je kupiti sebi ili nekom drugom na poklon. Možete je koristiti sami ili je podeliti sa društvom. Možete je nabaviti za svoj radni kolektiv, zaposlene, saradnike ili poslovne partnere. U svakom slučaju, kupovinom GODIŠNJE KARTE, podržavate nezavisnu, umetničku trupu koja radi sa mladima i za mlade i igra predstave, dvanaest meseci u godini – bez letnje pauze.

Sa GODIŠNJOM KARTOM Reflektor teatra, postajete članovi i članice naše zajednice.

Možete da pogledate sve predstave na repertoaru Reflektor teatra, kao i predstave iz selekcija naša dva Festivala. Nakon pogledanih predstava, možete se družiti sa glumicima, glumicama i ekipom, uz muziku i piće, na LIGHT PARTY zabavama, koje organizujemo nakon predstava.

Takođe, dobijate svoj lični POZORIŠNI ALBUM SA SAMOLEPLJIVIM SLIČICAMA, a ukoliko ga popunite, možete da osvojite specijalne poklone.

Šta je GODIŠNJA KARTA i kako funkcioniše?

Kupovinom GODIŠNJE KARTE Reflektor teatra dobijate 10 ULAZNICA

7 ULAZNICA ZA PREDSTAVE NA REDOVNOM REPERTOARU
+ 3 ULAZNICE ZA FESTIVAL

Vaših 10 ulaznica, možete da iskoristite BILO KADA, u roku od 365 dana, od datuma kupovine.

Vaših 10 ulaznica, možete da iskoriste BILO KAKO: možete sami da pogledate 10 predstava. Takođe, možete doći u grupi od sedam ljudi na jednu predstavu po vašem izboru, odnosno: u grupi od troje na bilo koju predstavu na Festivalu. Sve kombinacije su moguće, dozvoljene i poželjne. Svojih DESET ULAZNICA rasporedite kako god želite!

GODIŠNJA KARTA JE VAŠ POZORIŠNI ALBUM

GODIŠNJA KARTA u svom fizičkom smislu, zapravo je ALBUM SA SAMOLEPLJIVIM SLIČICAMA. Kada kupite GODIŠNJU KARTU, dobijate svoj primerak ALBUMA, a nakon svake predstave koju pogledate, na poklon dobijate SLIČICE. Vaše sličice, možete zalepiti u ALBUM, na stranicama predstave koju ste pogledali.

Ukoliko pogledate DESET PREDSTAVA, popunićete ALBUM SA SLIČICAMA!

DONESITE POPUNJENI ALBUM U REFLEKTOR TEATAR I OSVOJITE POKLON:

RANAC, MAJICU, ŠOLJU I BATERIJSKU LAMPU SA LOGOM REFEKTOR TEATRA, jer…

svetlimo u mraku.

POPUNJEN ALBUM OSTAJE KOD VAS, ZA USPOMENU.

VAŽNA NAPOMENA: samolepljive sličice mogu se dobiti isključivo nakon pogledane predstave.

SLIČICE SE NE MOGU KUPITI – zato što…  #neprocenjivo 🙂

Možete ih isključivo dobiti, na poklon, nakon pogledane predstave.

U kesicama sa samolepljivim sličicama – NEMA DUPLIKATA 🙂 

DUPLIKATE za menjažu i tapkanje, možete nabaviti isključivo ukoliko jednu predstavu, gledate više puta.

6.000,00 RSD

Kupovinom GODIŠNJE KARTE, obezbeđujete 10 ULAZNICA za predstave na sceni Reflektor teatra i dobijate svoj primerak ALBUMA SA SAMOLEPLJIVIM SLIČICAMA, čime dokazujete da ste PODRŽALI RAD nezavisnog, slobodnog pozorišta, koje radi sa mladima i za mlade.  

Sezona u Reflektor teatru traje od 01. januara do 31. decembra, a Vaša godišnja karta važi 365 dana od dana kupovine, bez obzira na sezonu. 

Nakon uplate, dobićete mail sa daljim instrukcijama: možete da izaberete da vam GODIŠNJU KARTU pošaljemo poštom ili da je preuzmete na biletarnici Reflektor teatra, koja se nalazi u našem prostoru: na Dorćol Platz-u (Dobračina 59b).

kupite godišnju kartu
ponuda za pravna lica

REFLEKTOR TEATAR je društveno angažovano pozorište, osnovano 2012. godine, u okviru organizacije CENTAR E8. Tokom prvih DVANAEST GODINA zajedničkog rada, producirali smo SEDAMNAEST celovečernjih predstava, izvedenih preko PET STOTINA PUTA, u ŠESNAEST DRŽAVA, PEDESET GRADOVA i više od DESET SELA Srbije. Naše predstave, gledalo je VIŠE OD POLA MILIONA LJUDI, a za svoj rad dobili smo relevatna umetnička i aktivistička priznanja. Radimo s mladima i za mlade, a predstave koje pravimo bazirane su na dokumentarnosti, političnosti, direktnom angažmanu i postdramskoj estetici.

U radu, koristimo se tehnikama primenjenog pozorišta, istraživačkim i edukativnim procesima rada u koje uključujemo eskeprte_kinje, za društvene teme kojima se bavimo. Naš metod, nazvan POZORIŠTE KAO OMLADINSKI RAD, temelji se na povlačenju četiri znaka jednakosti:

LIČNO = POLITIČKO
ETIKA = ESTETIKA
PROCES = PREDSTAVA
UMETNOST = AKTIVIZAM

Metod postoji (!), ali je otvoren: prilagođavamo ga, unapređujemo, adaptiramo i razvijamo u radu na svakoj novoj predstavi, za svaku novu podelu i novu temu. 

SCENA REFLEKTOR TEATRA NA DORĆOL PLATZ-u

Od 2020. godine, naš stalni prostor nalazi se u okviru Dorćol Platza (Dobračina 59b) i funkcioniše kao repertoarsko pozorište. Svakog meseca igramo 3-7 predstava na redovnom repertoaru, bez letnje pauze, zbog čega POZORIŠNA SEZONA u Reflektor teatru, traje godinu dana: od januara do decembra. Redovno gostujemo na scenama širom Srbije i regiona, a povremeno i na široj međunarodnoj sceni. Takođe, na Sceni Reflektor teatra u Dorćol Platzu, organizujemo gostovanja drugih umetnika i trupa.

Dva puta godišnje produciramo FESTIVALE:

  • REFLEKTOR TEATAR FESTIVAL – regionalni festival društveno-angažovanog pozorišta, posvećen nezavisnoj sceni i promociji mladih autora_ki. RTF se održava poslednje nedelje u novembru, tako da obuhvati 30. novembar – rođendan Reflektor teatra i godišnjicu igranja naše prve predstave MUŠKARČINE.
  • TOP FESTIVAL – omladinski festival društveno-angažovanog pozorišta, posvećen pozorišnoj pedagogiji, drami i teatru u obrazovanju. Pored predstava u glavnom programu, prateći program TOP festivala čine pozorišne radionice i predavanja, namenjena mladima.

ZAJEDNICU REFLEKTOR TEATRA čini više od stotinu umetnika_ca, OMLADINSKI KLUB u kome okupljamo volontere i volonterke, pružajući im mogućnost da se edukuju o pozorištu, kulturi, organizaciji javnih događaja i aktivizmu u oblasti ljudskih prava i naša publika, koja je VIŠE OD PUBLIKE.

Kupovinom GODIŠNJE KARTE podržavate naš rad i pomažete da nastavimo da… svetlimo u mraku!

HVALA VAM ŠTO STOJITE S NAMA…  NA SVETLOJ STRANI SCENE!